Op zoek naar een nieuwe baan?

Jij hebt jouw skills, wij maken de match!

Voor werkzoekenden

Jouw-vacatures helpt jou op weg naar een nieuwe uitdaging

Op zoek naar een nieuwe baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben vaste, tijdelijke vacatures en interim opdrachten binnen de zakelijke dienstverlening beschikbaar. Ook als je ZZP-er bent of op zoek bent naar freelance opdrachten helpen wij jou graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

Daarnaast werkt Jouw-vacatures graag samen met toeleveranciers en gespecialiseerde bedrijven die hun personeel via ons willen detacheren bij onze klanten. Neem contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden.

Het komt tevens regelmatig voor dat tijdelijke opdrachten omgezet worden in een vaste aanstelling. Hoe dan ook: graag verzorgen wij de bemiddeling en begeleiden wij kandidaten gedurende het gehele traject. Daarbij staat persoonlijk contact centraal. Bekijk onze vacaturepagina eens voor een overzicht van alle openstaande functies. Of wellicht wil je meer weten? Staat er iets voor je tussen? Solliciteer dan direct of neem contact op voor een intakegesprek met een van onze recruiters.

 

Neem contact op

Benieuwd wat Jouw-vacatures voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of bekijk onze vacatures.